Lancering boek Verdwenen woorden

Foto: Bibliotheek Waalwijk

Zaterdag 30 maart overhandigde Monique de Heide het eerste exemplaar van haar debuut Verdwenen woorden aan burgemeester Nol Kleijngeld.

Tijdens de feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek Waalwijk werd Monique geïnterviewd door stadsdichter Joep Trommelen en was er bovendien een spannende quiz over Frankrijk! De winnaar ging er met een boek vandoor en de verliezer ‘genoot’ van een schaaltje escargots.

Monique de Heide droomde al lang ervan een spannend jeugdboek over Parijs te schrijven, in de traditie van De Da Vinci Code. Ze kent de Franse hoofdstad uit haar studietijd en keert er jaarlijks naar terug, inmiddels met haar gezin. Pubers krijg je alleen mee naar musea en oude gebouwen als je er een spannend verhaal bij vertelt. Zó spannend dat haar kinderen zelf voorstelden er een boek van te maken. Het schrijfatelier in Waalwijk gaf Monique het extra zetje: mede dankzij de feedback van schrijfcollega’s ontstond haar debuut Verdwenen woorden.

In dit spannend jeugdboek ontdek je Parijs via de zoektocht van twee avontuurlijke scholieren. Nieuwsgierig? Het boek staat binnenkort in de boekenkast van Bibliotheek Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen