Kringloopwinkel Fabriek Ludiek organiseert Het Fabriek Ludiek Festijn

Foto: Fabriek Ludiek

Waalwijk – Op zondag 7 april a.s. wordt het Fabriek Ludiek Festijn georganiseerd bij rijvereniging de Paardenvriend aan de Drunenseweg in Waalwijk. In samenwerking met de organisatie van de eenzame oudere dag.

Afgelopen voorjaar kwamen Mirjam en Colina (de dames achter het succes van de eenzame oudere dag) bij Fabriek Ludiek in de winkel op zoek naar nostalgie. Een bakske koffie en een hoop geklets verder en het idee voor het Fabriek Ludiek Festijn was rond. Een overdekte rommelmarkt, een carbootsale, een mini kermis, foodtrucks en een hoop gezelligheid. Dat allemaal onder een dak bij rijvereniging de Paardenvriend.

Het doel is om geld op te halen voor de eenzame oudere dag. Met de opbrengst kan die dag uitgebreid worden en kunnen we vele oudere mensen een top dag laten beleven. Maar natuurlijk denken we met de organisatie van het festijn ook aan de oudere mensen. Er zal namelijk op 7 april een busje door Waalwijk en Drunen rijden om de mensen op te halen bij de verzorgingshuizen.

Deze dag draait om het samen zijn en de Brabantse gezelligheid. Die brengen we samen door jong en oud uit te nodigen voor het festijn. Van 10.00 tot 16.30 uur zijn de bezoekers welkom. Een plekje op de rommelmarkt of carbootsale kan al vanaf €12,50. Neem contact op met Laura van Fabriek Ludiek telefonisch 0613912740 of via de mail [email protected] en zij helpt u verder.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen