Asielhond Beau zoekt nieuw baasje!

Beau
Foto: Dierenasiel Waalwijk

Hij is lief, ziet er grappig uit en vindt het leven leuk. Hij weet niks, hij kan niks, maar wil van alles. Een nieuwe baas moet hem dus nog heel veel leren. En als dat met liefde, aandacht en wijsheid gebeurt, wordt Beau ongetwijfeld een heel gezellige huisgenoot. Hij is pas anderhalf jaar oud en verdient nog een lang leven in een vriendelijke, gezellige omgeving. Dus niet in een asiel,maar in een gezin.

Beau is een kruising tussen een Jack Russell terrier en een Labradoodle. Een combinatie die er eigenlijk voor staat dat het een heel leuke hond zal worden. Maar als een jong hondje niets bijgebracht wordt, kun je er zeker van zijn dat hij problemen gaat geven. En dat gebeurde dus met Beau. Hij is afgestaan omdat hij niet echt zindelijk is gemaakt, niet goed alleen kon zijn en soms dingen in huis kapot maakte. Zelf kan hij daar niets aan doen. Een nieuwe eigenaar wel, maar dat kost natuurlijk tijd en energie.

In het asiel is het een vriendelijk energiek hondje. Wel valt op, dat hij nogal beschermend voor zijn eigen plekje is en als hij denkt dat dit in gevaar komt, kan hij weleens lelijk doen. Daarom plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Kom eens kennis met Beau maken in het Dierenasiel, Prof. Van ’t Hoffweg 7 in Waalwijk, 0416 333964.

Beau krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

article
89044
Beau heeft aandacht nodig
Hij is lief, ziet er grappig uit en vindt het leven leuk. Hij weet niks,
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190312/asielhond-beau-zoekt-nieuw-baasje/
2019-03-12T10:10:18+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/03/12100946/Beau.jpg
asielhond, dierenasiel
Nieuws