Opening Stichting Kunstkip 22, 23 en 24 maart

Foto: Kunstkip

Op 22, 23 en 24 maart 2019 opent Stichting Kunstkip voor het eerst de deuren van haar kunstgalerie in het hart van Waalwijk aan het Raadhuisplein 1A. Wij bieden dan een prachtige expositie aan met het werk van 16 kunstenaars!

Daarbij is gekozen voor een zo breed mogelijke keuze aan disciplines, waaronder schilderijen, keramiek, samengestelde vormkunst, viltkunst, glasfusion, sieraden, encaustic (schilderwerk met bijenwas), grafisch werk, foto’s, brons- en papierkunst. Daarnaast staat er een Pakje Kunst automaat in de galerie. Kunst voor elk budget!

Stichting Kunstkip biedt een laagdrempelig podium aan de talentvolle amateur- en professionele kunstenaar. De naam Kunstkip staat voor: Kunst is prachtig, plezierig, perfect, publiek, passie, pittig, present, prettig, power, populair, poëzie, privé, pikant, prominent, etc. We denken hiermee op een creatieve manier de kracht van Kunst ook via de naam van de Stichting te uiten. Daarnaast kunnen kunstenaars de stichting Kunstkip, die geen winstoogmerk heeft, vragen hen te steunen in hun persoonlijke ontwikkeling. De oprichters van de stichting geven zo vorm aan een idee dat al langer in hun harten leeft. Kunstenaars die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen een e-mail sturen naar [email protected]

Vanaf het openingsweekend zal de galerie elke vrijdag, zaterdag, koopzondagen en op afspraak open zijn van 11. 00 tot 17.00 uur. Loop gezellig binnen!
Meer informatie over de deelnemende kunstenaars en de stichting vindt u op: www.kunstkip.nl en facebook.com/kunstkip

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden