Berichten uit Waspik (week 11)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 11 – 2019

Toneelgroep Strik

WASPIK – Toneelgroep Strik is bezig met de voorbereidingen voor haar nieuwe voorstelling ‘Ja hoor, daar gaan we weer’. De voorstelling wordt vier keer opgevoerd in buurthuis ’t Schooltje en wel op zaterdag 16 maart om 20.00 uur, zondag 17 maart om 14.30 uur, zaterdag 23 maart om 20.00 uur en zondag 24 maart om 14.30 uur. Kaarten zijn à 5 euro te reserveren via [email protected] of tel. 0416-311792.

Pubquiz

WASPIK – Den Bolder in Waspik organiseert op vrijdag 15 maart voor de zevende keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en weetjes. Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vijf personen; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via www.denbolder.nl.

Mamacafé Waspik met minicursus EHBO

WASPIK – Mamacafé Waspik is een initiatief om ouders en jonge kinderen samen te brengen. Het is een maandelijks samenkomen met een wisselend thema of activiteit. Vrijdag 15 maart komt er om 10.00 uur een EHBO vrijwilliger om instructie te geven over wat te doen bij wonden, vallen en andere ongelukken. Het Mamacafé is elke derde vrijdag van de maand open van 10.00 tot 11.30 uur in Den Bolder in Waspik. Voor de (grotere) kinderen is er volop speelgoed. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Ook ouders en kinderen van omliggende plaatsen zijn welkom.

Vacature voor assistent trainer-coach vv Waspik

WASPIK – Voor het komend seizoen is voetbalvereniging Waspik op zoek naar een gedreven assistent trainer-coach voor de selectie. Samen met hoofdtrainer Eugène van der Heijden is de trainer-coach verantwoordelijk voor de trainingen op dinsdag en donderdag en het begeleiden en coachen van het tweede elftal op zondag. Kandidaten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met Jan Fitters via tel. 06-39271937 of mail: [email protected].

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 17 maart een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van den Hout uit Raamsdonksveer.

Opschoondag

WASPIK – Stichting Platform Waspik organiseert in samenwerking met de gemeente Waalwijk op zaterdag 23 maart een Opschoondag in Waspik. De dag wordt gehouden in het kader van de nationale week van Nederland Schoon. Om 09.00 uur wordt er vanuit de Dorpsboerderij gestart om zwerfvuil op te gaan ruimen. Rond 11.30 uur moet alles klaar zijn en is er drinken en wat te eten voor de vrijwilligers. Mensen die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij Johan de Hond: tel. 06-49803888 of mail [email protected].

JeugdKwizz Waspik

WASPIK – Het nieuwe initiatief JeugdKwizz Waspik wordt gehouden op zaterdagmiddag 18 mei. Teams van jongens en meiden van 8 tot en met 13 jaar gaan de strijd met elkaar aan met vragen en opdrachten door het hele dorp. Per team mogen maximaal twee ouders als begeleiding meedoen. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 26 mei in Den Bolder. Teams van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers kunnen zich tot 31 maart voor 10 euro aanmelden via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden