Intertoys Waalwijk blijft open!

Foto: Jordy van Lieshout

Vandaag maakte de, onlangs failliet verklaarde, speelgoedketen Intertoys bekend dat een groot aantal filialen een doorstart zullen maken. Het Portugese Green Swan neemt Intertoys in afgeslankte vorm over.

Op de website van Intertoys is een kaart van Nederland geplaatst en daarop staan de filialen aangestipt die niet zullen worden overgenomen. Hieruit is te concluderen dat de vestiging in Waalwijk behouden blijft. Het filiaal in Kaatsheuvel blijft ook open. Franchisenemer Lisette Rijkers had al eerder aangegeven dat haar vestiging open zou blijven omdat deze buiten het faillissement valt.

Het personeel van het filiaal in Drunen heeft inmiddels te horen gekregen dat zij vanaf mei ontslag krijgen, dat filiaal wordt dan namelijk gesloten. Vanaf morgen start daar een uitverkoop.

De winkels die behouden zijn gebleven bij de overname zullen volgens de investeringsmaatschappij in de loop van tijd zwaar gemoderniseerd gaan worden. De oude cadeaukaarten blijven overigens, zoals eerder al bekend gemaakt, ongeldig en waardeloos. Intertoys is namelijk een nieuw bedrijf, met dezelfde naam.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen