Tins Home Store voor maatwerk op elk gebied

Foto: Tins Home Store

Sinds 26 april 2018 zijn aan de Dick Flemingstraat 23b in Sprang-Capelle de deuren van Tins Home Store geopend. Een mooie showroom met binnenmeubelen, tuinmeubelen en woonaccessoires, die op maat gemaakt kunnen worden.

Bij binnenkomst in de showroom is meteen duidelijk dat Tins Home Store voor kwaliteit staat. Aan de samenstelling en opstelling van de collectie is zorg besteed en deze straalt kwaliteit en rust uit. Als klant heb je meteen het gevoel dat je hier zult slagen. En dat geldt voor zowel de benedenverdieping met binnenmeubelen als de bovenverdieping waar de tuinmeubelenafdeling is.

Alles in eigen beheer gemaakt

Tins Home Store importeert alles zelf. De meubelen worden naar wens van de klant op maat gemaakt in fabrieken waar Mark Tins een productiepartnerschap mee heeft. Zo worden alle banken op maat gemaakt in fabrieken in Polen. In Indonesië worden alle teakmeubelen en accessoires in eigen beheer op maat gemaakt en daarna verscheept naar Nederland. Tins Home Store beheert op die manier het hele proces van het product. Van design tot productie en daarna, middels levering, tot in het huis van de klant. De collectie eetkamerstoelen wordt rechtstreeks geleverd vanuit de voorraad van Nederlandse leveranciers.

Topkwaliteit

De tuinmeubelcollectie wordt ook rechtstreeks door het bedrijf zelf geïmporteerd vanuit Indonesië, China en Vietnam. Het grote voordeel hiervan is dat Tins Home Store topkwaliteit kan leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Mark Tins staat achter zijn producten omdat hij zelf de selectie en ontwikkeling doet van zowel de landelijke als de industriële collecties.

Service gericht bedrijf

Tins Home Store is erg service gericht. Dat houdt in dat niet alleen de meubelen op maat gemaakt kunnen worden naar de wens van de klant. Ook de levering is maatwerk en kan naar wens aangepast worden. Zelfs al moet er in een toren geleverd worden dan kan dat. Er wordt in dat geval tegen vergoeding een kraan gehuurd als dat nodig is. Mark Tins heeft nog nooit meegemaakt dat hij niet aan een leveringsverzoek kon voldoen. En mocht het voor de klant niet mogelijk zijn om de showroom op de openingstijden te bezoeken dan levert Mark Tins ook hier maatwerk. Er kan dan een afspraak gemaakt worden voor een tijd die de klant schikt. Tins Home Store levert maatwerk op elk gebied!

Seizoens aanbieding

De showroom is de laatste dagen aangevuld met de laatste tuinmeubel series en daarom werd het tijd om de opening van het tuinseizoen nu kenbaar te maken. Omdat Mark Tins graag wil laten zien wat zijn bedrijf te bieden heeft wil hij iedereen graag uitnodigen een kijkje te komen nemen. Vanwege de officiële opening zijn er de komende periode spectaculaire kortingen op de toch al scherpe prijzen.

Info

Tins Home Store vindt u aan de Dick Flemmingstraat 23b te Sprang-Capelle. Tel 0416-532821. Email [email protected]. website www.tinshomestore.nl.

Openingstijden

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-20.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 12.00-17.00 uur

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden