BFF Girls winnen talentenshow

WASPIK – Al jarenlang is er een playbackshow in Waspik op de zaterdagmiddag met carnaval. Was het eerst de Playbackshow en later Waspik’s got Talent: dit jaar was de eerste editie van Waspik op z’n Best. Veertien acts streden om de titel die uiteindelijk naar de BFF Girls ging.

Tijdens Waspik op z’n Best mocht alles, als het maar door kinderen gedaan werd. Nieuw was wel dat ook volwassenen samen met hun kroost op het podium mochten. Van die mogelijkheid werd maar minimaal gebruik gemaakt. Er waren vooral dansjes en er werden veel liedjes geplaybackt. En er was een goochelact door Shamara die dat zonder blikken of blozen deed.

De driekoppige jury had er moeite mee een winnaar te kiezen, maar besloot uiteindelijk de beker van de eerste prijs toe te kennen aan het vriendinnen-groepje BFF Girls. Ze zes meiden dansten en playbackten op het gelijknamige liedje en wisten met name door hun enthousiasme de jury voor zich te winnen. Het leverde bij sommige meiden tranen van geluk op. Naast de beker wonnen de vriendinnen een middagje taarten bakken bij Patisserie Corné in Waspik.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden