PLUS Supermarkt Stephan van Engelen ontvangt certificaat en raamsticker Samen Dementievriendelijk

Foto: Plus Stephan van Engelen

Op dinsdag 26 februari heeft Stephan van Engelen, van de gelijknamige PLUS supermarkt, een raamsticker Samen Dementievriendelijk met bijbehorende certificaat ontvangen. Dit gebeurde nadat enkele PLUS medewerkers, Sanne Klerx en de beide dementieconsulenten nog eens hadden teruggekeken op de training. De supermarkt ontving de sticker en het certificaat uit handen van Ria Wijnen, voorzitter Alzheimer Nederland, regio Midden-Brabant.

Stephan en enkele medewerkers van zijn team hebben deze training gevolgd met als doel mensen met dementie, die in de supermarkt komen winkelen, te herkennen. Dat herkennen stelt hen beter in staat om te helpen. De training werd gegeven door de wijkverpleegkundigen Anja van Loon en Rian Kokx in samenwerking met Sanne Klerx van Fysiotherapie Elegance.

Samen Dementievriendelijk heeft als doelstelling mensen met dementie zolang mogelijk te laten meedoen in de samenleving. Met een klein beetje ondersteuning van ons allemaal kunnen zij gewoon hun dingen blijven doen, zoals boodschappen bijvoorbeeld.

Tot slot zegde Stephan toe om te zijner tijd de opbrengst van een emballage-actie voor Alzheimer Nederland te bestemmen.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Binnenkort start de WaalwijkApp (iOSAndroid) met een spaarprogramma voor gratis producten. Blijf op de hoogte door de WaalwijkApp facebookpagina te liken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen