Tijdscapsule Kindcentrum Zanddonk officieel begraven!

Op de zonnige woensdagochtend van 27 februari 2019 kwamen de kinderen en medewerkers van de Pater van der Geldschool, van der Heijdenschool, peuterspeelzaal Kiekeboe en andere belanghebbenden bij elkaar op het bouwterrein aan de Max Bruchstraat. Samen hebben we de officiële start van de bouw van Kindcentrum Zanddonk gevierd.

Op het bouwterrein was een lang lint gespannen waarachter iedereen in spanning klaar stond. Na enkele minuten kwamen de directeuren van beide scholen het terrein op lopen. Ze waren op zoek naar een feestje. Gekleed in een sjiek en carnavalesk pak openden zij het programma. Op de scholen hadden de kinderen een wens voor de toekomst gemaakt. Deze wensen werden overhandigd aan wethouder Dilek Odabasi-Seker en vervolgens in een tijdscapsule gestopt.

De directeuren hadden geen gepaste kledij aan, dus werd er een heus klusteam ingeschakeld om samen met de jongste leerling van beide scholen de capsule te begraven. Nu de tijdscapsule in de grond zit is het nog even geduld hebben voordat alle leerlingen en medewerkers gebruik kunnen gaan maken van een prachtig, nieuw en duurzaam Kindcentrum.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Binnenkort start de WaalwijkApp (iOSAndroid) met een spaarprogramma voor gratis producten. Blijf op de hoogte door de WaalwijkApp facebookpagina te liken.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden