Gratis Kunstclub feest voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Op donderdag 31 januari kunnen alle kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisscholen in de omgeving Waalwijk tussen 15.30 en 18.00 uur gratis kennismaken met de Kunstclub, de naschoolse opvang van Kunstencentrum Waalwijk. Thema is feest!

Gratis inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v. Kunstclub Feest.

Iedere maandag en donderdag is er bij Kunstencentrum Waalwijk kunnen kinderen van de basisschool terecht bij een creatieve naschoolse opvang. Ze gaan schilderen, muziek maken, dansen, kleien, theater maken, timmeren en nog veel meer. Alle workshops bij de Kunstclub worden gegeven door professionele hoog opgeleide docenten. Uw kind is dus in goede handen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat creatieve vakken goed zijn voor de hersenontwikkeling van een kind. Onderzoeken wijzen uit dat kinderen die vaker creatieve lessen zoals muziek krijgen ook beter zijn in bijvoorbeeld wiskunde en taal. Op school is echter lang niet altijd voldoende tijd voor creativiteit.
Kunstencentrum Waalwijk biedt bij de kunstclub de mogelijkheid (tegen een meerprijs) tot taxivervoer direct vanuit school. Handig als u, bijvoorbeeld vanwege werk, niet in de gelegenheid bent om uw kind zelf naar het Kunstencentrum te brengen.

Meer informatie is te vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen