Onder de 19? Schrijf je dan nu in voor Wim Suermondtprijs!

Foto: KCW

Maak je muziek, ben je maximaal 18 jaar en woon je in om de omgeving van Waalwijk? Schrijf je dan nu gratis in voor de Wim Suermondtprijs 2018. Wat je voor soort muziek maakt, maakt niet uit. Ook niet of je zingt of gitaar speelt, rapt of beats maakt.

Alle muzikanten, bands, danceproducers, rappers, singer-songwriters en beatmakers tot 19 jaar zijn welkom om zich in te schrijven voor de competitie. Dat kan tot uiterlijk 21 februari 2019 door een mailtje te sturen naar [email protected] Naar hetzelfde adres kan je ook mailen als je eerst meer informatie wilt.

Op zondagmiddag 7 april is er een spetterende finale in jongerencentrum De Tavenu waar alle genomineerden kunnen laten horen wat ze muzikaal in huis hebben. Wie weet ga jij naar huis met een prijs ter waarde van 350 euro!

De Wim Suermondtprijs staat ieder jaar in het teken van een andere creatieve discipline (muziek, beeldend, dans, theater) en wordt georganiseerd door Kunstencentrum Waalwijk. Deelnemers hoeven geen lessen te volgen bij Kunstencentrum Waalwijk, maar kunnen bijvoorbeeld ook actief zijn bij de Music’scool of helemaal geen lessen volgen.

Deelnemers moeten niet alleen jonger zijn dan 19 jaar maar ook woonachtig zijn in een van de volgende gemeentes: Waalwijk, Heusden, Loon op Zand, Aalburg of Geertruidenberg. Inschrijven of meer info opvragen kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen