Asielhondje Quinty zoekt een nieuwe baas!

Foto: Dierenasiel Waalwijk

Om te zien net een speelgoedhondje, onze Quinty, het favoriete knuffeltje van uw jongste dochtertje. Zo’n knuffeltje kun je oppakken, met je meesjouwen, aan z’n oren plukken, allemaal dingen die je bij Quinty nu juist niet moet doen. Want dit hondje vindt lang niet alles goed en laat dat dan ook direct weten! Maar als je hem in zijn waarde laat en vooral op de juiste manier met hem om kunt gaan, kun je veel plezier aan hem beleven.

Dit reutje van vijf jaar is afgestaan, omdat zijn eigenaar hem niet mee kon nemen naar zijn nieuwe adres. Deze meneer nam Quinty overal mee naartoe en hij mocht bij hem bijna alles. Je kunt wel zeggen dat Quinty nogal wat opvoeding heeft gemist. Aan die opvoeding valt dus best wat te sleutelen en niet iedereen kan of wil dat. Hij is bijvoorbeeld al een keer geplaatst geweest bij lieve mensen, maar bleek er absoluut niet tegen te kunnen alleen te zijn. Als de bazin maar even de kamer uitging, begon hij al te blaffen. Ook ‘s nachts. Een uitdaging dus om hem dat af te leren. In het asiel merkt men daar overigens niets van en is het gewoon een grappig, leuk ventje.

Wij zoeken voor Quinty een rustig adres zonder kleine kinderen, bij mensen die weten hoe ze deze kleine mannetjesputter een en ander vriendelijk maar beslist kunnen af- of aanleren.

Als u denkt dat Quinty precies bij u past en u graag moeite wilt doen een prima kameraadje van hem te maken, kom dan gerust eens kennis met hem maken in het dierenasiel, Prof. Van ’t Hoffweg 7 in Waalwijk. Of bel even: 0416 333964.

Quinty krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen