Spetterende afsluiting leder expositie bij Rabobank De Langstraat

Foto: Rabobank

A.s. zaterdag 24 november is de feestelijke design-veiling de afsluiter van de expositie die van 10 t/m 24 november te zien is bij Rabobank De Langstraat. Deze expositie is het resultaat van twee jaar pionieren in het ontwikkelen en het in de markt zetten van duurzaam, biologisch leer: traceerbaar van gras tot tas. Zowel de expositie als de veiling is georganiseerd door de coƶperatie TLC Leather, de producent van het traceerbare leer (www.tlc-leather.com).

Bijzondere producten van Nederlandse ontwerpers

Twaalf Nederlandse ontwerpers hebben met traceerbaar chroomvrij Nederlands leer van biologische herkomst bijzondere producten gemaakt. De producten vertellen het verhaal achter het leer en zijn een ode aan het Nederlandse landschap. Stuk voor stuk hebben zij zich laten inspireren door het verhaal achter TLC leer en de unieke kwaliteiten van het product.

Tijdens de veiling laat TLC het publiek graag kennismaken met de designers, hun verhaal en hun ontwerpen. Grote namen en talenten die op zoek zijn naar een producent voor hun ontwerpen. Onder andere Piet Hein Eek ontwierp een stoel met leer van TLC. De meeste ontwerpen zijn tevens te koop op de veiling die 24 november wordt gehouden.

Bezoek de expositie of kom naar de design-veiling

De expositie is tot en met 24 november te bewonderen bij Rabobank De Langstraat, Taxandriaweg 8, Waalwijk. Doordeweeks tussen 9.00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14:00 uur. Voor het publiek is de expositie leer vrij toegankelijk. Voor de veiling die om 19.00 uur start graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van naam en aantal personen.

Het initiatief van TLC en de veiling zijn mede tot stand gekomen door Kunstloc Brabant, Gemeente Waalwijk, Rabobank De Langstraat, Rabobank Hart van Brabant, Stuurgroep LIB, ZLTO, Duinboeren, Stahl Europe, MVO Nederland, Heuvelpark Dongen, Avans |St Joost Breda en ECCO Dongen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden