Fotoboek presentatie Café Centraal van Luuk Aarts zeer druk bezocht

Op vrijdag 16 november was het dan eindelijk zo ver, het fotoboek over het meest authentieke café van Waalwijk werd gepresenteerd in het Park Paviljoen in Waalwijk.

Al ver voor de aanvangstijd van 5 uur waren in de zaal alle stoelen al bezet en toen het programma begon zaten alle zalen afgeladen vol en zelfs van buiten door de ramen werd er meegekeken naar de presentatie.

Er werd door Joep Trommelen en Kees Klijn een mini Zus op zondag, maar dan nu voor een keer op vrijdag gehouden. Gelukkig was Zus Leenheers zelf ook aanwezig wat het geheel wel heel speciaal maakte.

Sjaak Koolen deed namens de uitgeverij van het boek, Baard & Kale, de opening van de presentatie waarna geheel in de stijl van Zus op zondag de gast van deze avond werd voorgesteld. Deze gast kon natuurlijk niemand anders zijn dan fotograaf Luuk Aarts. Op de wel bekende manier werden de vragen gesteld aan de gasten. Stadsdichter Joep Trommelen had ook nog een mooi gedicht gemaakt over het Café wat werd voorgedragen.

Aan het einde van het interview werd alles nog eens pakkend samengevat door Hans Branderhorst. Een mooie ode aan één van de mooiste cafés van Waalwijk.

Daarna was het dan zover de overhandiging door Luuk Aarts van het allereerste exemplaar van het boek. Er was natuurlijk maar 1 persoon die recht had op het eerste boek en dat was natuurlijk Zus Leenheers. Wat daarna volgde was een stormloop op de verkoopstand waar de exemplaren zo grif over de toonbank gingen dat er bijgehaald moest worden. Het boek is vanaf zaterdag ook te koop bij The ReadShop in de Els en kost €24,95.

De avond werd muzikaal afgesloten onder het genot van een drankje door Anton van der Mee en Vincent Koning

Cookieinstellingen