Wachten op de polikliniek: melk of suiker erbij?

Foto: ETZ

Wachten op een afspraak vervelend is vervelend. Het ETZ geeft daar een positieve twist aan door voortaan op locatie Waalwijk patiënten en bezoekers iets te drinken aan te bieden. Enthousiaste vrijwilligers schenken de kopjes koffie en thee voor de wachtende patiënten in.

Op locatie TweeSteden in Tilburg worden inmiddels al negen jaar koffierondes gelopen. Een activiteit die erg wordt gewaardeerd door patiënten en voor vrijwilligers leuk is om te doen. Dit gebeurt nu dus ook in Waalwijk. De medewerkers van de poliklinieken vinden het belangrijk om gastvrij en buitengewoon voor de patiënt te zijn, want die is meestal niet voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom wordt om het bezoek toch zo aangenaam mogelijk te maken iets gratis te drinken aangeboden, als extra service en om de wachttijd te verzachten.

Elke ochtend en middag lopen de vrijwilligers twee rondes over de poliklinieken. De gastvrouwen zijn aanwezig tussen 9.30 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur. De locatie Elisabeth volgt binnenkort het goede voorbeeld van de locaties TweeSteden en Waalwijk.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden