Feestweekend Bloemenoord 40 jaar geslaagd!

Foto:

Ter ere van het 40 jarig bestaan van ‘Buurthuis Bloemenoord’ werd er op zaterdag 13 oktober een reünieconcert gehouden met medewerking van ‘Caravan’. Op zondag werd in het buurthuis een groot feest gehouden.

Op verzoek van Bert Treffers kwam de band ‘Caravan’ nog een keer bij elkaar. De oud-leden van het, uit de tachtiger jaren, populaire dans- en amusementsorkest speelde de sterren van de hemel.

Caravan speelde in Buurthuis Bloemenoord (Contour de Twern Bloemenoord) in de tachtiger jaren elke eerste zaterdag van de maand tijdens de dansavonden. Bijzonder is dat alle vier de bandleden zingen en daarnaast een instrument spelen.

Bert – bijna 38 jaar vrijwilliger in Bloemenoord – vat het feest in één woord samen: GE-WEL-DIG. Zowel de reünie op zaterdag als het feest op zondag verliepen boven verwachting. Bewoners uit de buurt, genodigden en vrijwilligers zorgden voor een topsfeer. Er werd teruggeblikt, vooruit gekeken en gedanst op gezellige muziek. Bert, als belangrijke inspiratiebron voor andere vrijwilligers, heeft een onderscheiding ontvangen van ContourdeTwern. Op naar de 50 jaar!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen