Swingen in de stad…. we kunnen en willen niet meer zonder in Waalwijk!!

Foto: Tavenu

Aankomend weekend is het gelukkig weer zover. De aftrap van de verschillende avonden “Swingen in de stad” van dit jaar. Iedereen in Waalwijk en omstreken kent het inmiddels. Avond na avond, jaar na jaar zijn ze spraakmakend en succesvol! We hebben al weken lekker weer en de verwachtingen qua weer voor aankomend weekend zijn prima! Super vooruitzicht dus!

Jongerencentrum Tavenu is er samen met de horeca in de binnenstad en de Gemeente Waalwijk weer helemaal klaar voor. Natuurlijk, het vraagt iedere keer weer behoorlijk wat voorbereiding! “Je wilt bij het vertrouwde blijven, en tegelijkertijd ook vernieuwende elementen toevoegen”, aldus Erik van Ginneken van jongerencentrum Tavenu. “Zodat het een evenement blijft waar jong en oud naar toe wil blijven komen. Zodat Waalwijk bruisend blijft. En er mooie herinneringen worden gemaakt.” Dat is nog altijd de drijfveer vanuit Jongerencentrum Tavenu. Mooie herinneringen maken met elkaar. Wat de afgelopen seizoenen zeer zeker gelukt is, als we de verhalen, foto’s en bezoekers mogen geloven. En aan de invulling van de avonden gaat het zeker niet liggen!

De aftrap van dit seizoen is vanavond en is er één van Waalwijkse bodem. Inmiddels traditie. Het dj collectief RLD als aftrap op het Raadhuisplein! Raywell, LTF en Diemus. Dat wordt gegarandeerd voetjes van de vloer en dansen maar! En zaterdag wordt dat dunnetjes over gedaan. Want ook dan gaan de voetjes sowieso van de vloer. Zaterdag wordt het Raadhuisplein een ware DiscoTempel met alleen de beste hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. Met een nóg groter podium en nog meer lichteffecten, dan vorige edities. DJ René Verkerk (Radio 10) en DJ Nijkie (Jan-Maarten Nijkerk) gaan er zeker een groot dansfestijn van maken.

Beide avonden starten om 20.00 uur en gaan door tot 01.00 uur. De toegang is zoals iedereen gewend is gelukkig ook dit jaar weer gratis! Swingen in de stad….gelukkig is het vanavond dan zover! Raadhuisplein Waalwijk…daar wil je dit weekend zijn!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen