R.W.B. heeft ook een 2e succesvol toernooi weekend achter de rug

In het weekend van 9 en 10 juni waren de laatste categorieën aan de beurt voor hun toernooi. Op zaterdag morgen was eerst de Jo8 en Jo9 aan de beurt.

Het werd een zeer sportief maar ook zeer druk bezocht toernooi waar voor ieder kind een medaille was en voor de teams natuurlijk ook een beker. De buitenlandse inbreng deze ochtend kwam uit België die met een team van Jo7 meededen aan het jo8 toernooi en dit toernooi ook nog eens wist te winnen. Hieronder ziet u de eindstanden van dit toernooi.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan de Jo13. Ook dit toernooi werd zeer druk bezocht met 2 teams uit Duitsland. Ook hier werd op een zeer sportieve manier gestreden om de prijzen. Ook hieronder ziet u de volledige uitslag. Al met al een zeer geslaagde maar ook een zeer druk bezochte zaterdag.

Op zondag 10 juni werden de toernooien afgesloten met het Jo17 toernooi. Helaas was de publieke belangstelling hier wat minder maar werd er toch op een redelijk niveau gestreden om de overwinning. De finale en de strijd om de derde en vierde plaats werden beslist door penalty’s. Uiteindelijk was op zondag dan ook TVC Breda de eind winnaar. De volledige uitslag vind u hieronder.

R.W.B. Gaat zich nu voorbereiden op 2 fantastische weekenden i.v.m. Het 110 jaar bestaan.