Opa en oma week in kindcentrum Zanddonk

Op OBS van der Heijden en peuterspeelzaal Kiekeboe worden jaarlijks gezamenlijke activiteiten ondernomen. Dit jaar was het gezamenlijke thema van de peuterspeelzaal en de kleutergroep thema familie.

Een uitstekend thema om de opa’s en oma’s van de kinderen uit te nodigen! Zo hebben de peuterspeelzaal en de kleutergroep gezamenlijk een opa en oma week georganiseerd. Elke dag kwamen er opa’s en oma’s op visite op school. Erg leuk voor de kinderen en voor de opa’s en oma’s een uitstekende gelegenheid om te zien waar hun kleinkind op school zit.

Bij binnenkomst mochten de kinderen samen met hun opa en/of oma op de foto bij de fotograaf. De opa’s en oma’s genoten van een kopje koffie of thee en de kinderen van een glas ranja. Bij koffie drinken hoort ook wat lekkers en dus gingen de kinderen een cakeje versieren voor hun opa en oma. Natuurlijk aten ze zelf ook lekker mee. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen trots hun opa en oma voorstelden aan de juffen. Na het koffie/thee momentje was er nog tijd voor interactie met de kinderen. Veel opa’s en oma’s kozen ervoor om hun kleinkinderen een boekje voor te lezen of om samen met hen te kleuren/tekenen. Waardevolle momenten om samen iets leuks te doen.

We kijken terug op een geslaagde week. Het was leuk om kennis te maken met de opa’s en oma’s. De kinderen krijgen de gemaakte foto’s, zodat ze een leuke herinnering hebben aan dit waardevolle moment.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen