Geslaagde editie Meet & Join van Phonè

Passie van de Langstraat 2018
Foto: Eigengeraaid

Vrijdag 18 mei was de traditionele Meet & Join van Phonè. Vooraf werden de deelnemers kort geïnformeerd over het koor, wie zijn wij, wat doen wij. Daarna hebben de deelnemers kennis gemaakt met het repertoire van Phonè, van Stil in mij tot Bohemian Rhapsody tot You’ve got a friend.

Om een beeld te krijgen hoe een repetitie er uit ziet en hoe je werkt aan de opbouw van een stuk werd tussendoor gewerkt aan een nieuw -niet al te moeilijk nummer- At the end of the day, uit de musical Les Misérables.

Uiteindelijk werd dit nummer ook uitgevoerd. Daarna was er de gelegenheid om na te praten. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. Misérable was de Meet & Join en de uitkomst zeker niet, drie deelnemers hebben zich aangemeld om een maand lang mee te repeteren. Van harte welkom!

Kon je niet aanwezig zijn tijdens de Meet & Join en ben je wel nieuwsgierig of geïnteresseerd. Geen nood, iedere maandag repeteren wij en ben je van harte welkom om te komen kijken, luisteren of mee te doen. Dan ben je van harte welkom.

AANMELDEN ALS PROJECTLID ‘PASSIE VAN DE LANGSTRAAT’

Wil je meedoen aan het project de Passie van de Langstraat dan ben je van harte welkom op maandag 1 oktober 2018 tijdens ‘Join de Passie’. Op deze avond wordt je geïnformeerd over het project. Je kunt je nu al aanmelden als project lid via [email protected] We houden je dan per mail op de hoogte over alle ontwikkelingen. Als projectlid betaal je eenmalig € 60,-. De repetities starten op 14 januari 2019. De passie zelf vindt plaats in het weekend 12/13 april. Definitieve datum moet nog worden vastgelegd.

Informatie reguliere repetities:

  • Wanner: iedere maandag
  • Tijd: 20.15-22.15 uur
  • Locatie: BSD, Jeroen Boschsstraat 1, Sprang-Capelle

Let op: Tweede Pinksterdag 21.05.2018 is er geen repetitie

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden