Bakker Pim; een écht familie bedrijf

Foto: Bakker Pim

In 1990 startte Pim van Haren Bakker Pim op. 28 jaar later draait de bakkerij nog altijd op volle toeren. Na het overlijden van Pim 5 jaar geleden, heeft Ben van Haren, de zoon van Pim, de rol van zijn vader overgenomen in de bakkerij. Op 18 jarige leeftijd werd Ben opeens verantwoordelijk voor het draaiende houden van de bakkerij.

Inmiddels is Ben niet meer weg te denken uit de bakkerij. Hij heeft 5 jaar lang geknokt om de kwaliteit van de producten hoog te houden, en dit is hem uitstekend gelukt. Bakker Pim heeft een groot aantal trouwe klanten, die nog altijd terugkomen, onder andere vanwege de goede kwaliteit, maar zeker ook vanwege de vertrouwdheid van deze plaatselijke bakkerij.

Nu richt Bakker Pim zich op de toekomst. Ben viert op 19 mei zijn bruiloft met Tamarah van der Pasch, zijn huidige verloofde. Tamarah is zelf een specialist in patisserie. Ze heeft in het verleden ervaring opgedaan bij onder meer Chocolaterie Winters en Patisserie de Rouw. Vanaf juni zal Tamarah het team van Bakker Pim gaan versterken als banketbakker en mede-eigenaar. De komst van Tamarah geeft Bakker Pim de mogelijkheid zich meer te richten op patisserie en banket. Met haar expertise kan Bakker Pim het assortiment verfrissen en verbreden.

Samen met Ben en zijn moeder Irma van Haren, zal Tamarah de bakkerij leiden richting de toekomst. Met Tamarah krijgt Bakker Pim niet alleen een ervaren bakker en mede-eigenaar erbij, maar ook een nieuw lid van de familie. Zo blijft Bakker Pim ook 28 jaar na de oprichting, nog altijd een écht familie bedrijf.

Bakker Pim
Putstraat 68
Waalwijk

0416 332 855
Facebook

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden