€ 4.667,11 voor Alopecia dankzij event Ladies’ Circle De Leest

Foto: Ladies’ Circle De Leest

Het event Fashion For Good dat Ladies’ Circle De Leest op donderdagavond 12 april organiseerde, heeft het bedrag van € 4.667,11 opgeleverd voor de Alopecia Vereniging. De vereniging zet zich in voor onderzoek naar en meer begrip voor plotseling totaal haarverlies. De nare aandoening kan iedereen treffen, ook jonge kinderen.

Maar liefst 150 vrouwen bezochten 12 april het event Fashion For Good. Speciaal voor het goede doel opende vandijk ‘s avond haar deuren. De organiserende Ladies’ Circle De Leest trok met hulp van vandijk en heel veel andere sponsoren alles uit de kast om de modeliefhebsters een fijne avond te bezorgen. Een styliste liet in een trendpresentatie zien wat alle nieuwe modetrends voor dit voorjaar en de zomer zijn. Een DJ zorgde voor muziek, meerdere bedrijven serveerden hapjes en drankjes en er werden fantastische prijzen verloot, beschikbaar gesteld door tientallen bedrijven uit de hele regio. De gasten kregen bovendien een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Met zoveel tips en adviezen én prachtig lenteweer in het vooruitzicht werd er volop geshopt. Vandijk verraste de ladies door de opbrengst van de loterij te verdubbelen en diverse kopers doneerden hun kortingsbedrag aan het goede doel. Het leverde uiteindelijk een prachtig totaalbedrag op.

Opbrengst voor Alopecia Vereniging

Dat vandijk de locatie was waar het event plaatsvond, was geen toeval. Eén van vandijk’s medewerksters is moeder van een zoon wiens haren vorig jaar plots uitvielen. Het jongetje was nog geen vijf jaar toen hij volledig kaal werd en de impact voor hem en het gezin is groot. Moeder Annick zet zich nu enorm in voor de Alopecia Vereniging. De opbrengst van Fashion For Good gaat dan ook naar dit goede doel.

10 Jaar Ladies’ Circle De Leest

De ladies kijken terug op een geslaagd event en blikken voorzichtig alweer vooruit. Scheidend voorzitter Hilde van Hilst (op 18 april vindt de tweejaarlijkse bestuurswissel plaats) vertelt: “Ladies’ Circle De Leest bestaat dit najaar 10 jaar. Om dat te vieren zijn alweer nieuwe activiteiten in voorbereiding!” De ladies zijn te volgen op facebook.com/lcdeleest en instagram.com/LadiesCircleDeLeest

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden