Inschrijven kan nog voor de RebelRun te Sprang-Capelle

Foto: RebelRun

Naar het zich laat aanzien wordt ook de vijfde RebelRun weer een groot succes. Op 7 zaterdag april wordt deze, inmiddels bekende RebelRun, voor de vijfde keer georganiseerd aan de Zuidhollandsedijk 177 te Kaatsheuvel/Sprang-Capelle.

Via www.RebelRun.nl is het nog mogelijk om je in te schrijven voor deze happening van obstakels, modder en water, schrijf u dus in nu het nog kan! Inschrijven voor de kids-run is niet meer mogelijk. Deze is al helemaal volgeboekt. Zo’n 300 kinderen komen aan de start! Helemaal geweldig.

Alle deelnemers aan deze lustrum run krijgen van de organisatie een T-shirt met speciale opdruk. Verder is het handig als de deelnemers droge kleren meebrengen zodat ze zich na hun geslaagde tocht om kunnen kleden in de daarvoor beschikbare kleedruimten.

Ook zijn toeschouwers en supporters van harte welkom om dit spektakel te komen volgen en voor de inwendige mens kan ook worden gezorgd. Dit jaar worden voor het eerst een viertal goede doelen blij gemaakt met een financiële ondersteuning want de opbrengst van dit evenement is voor Zorgcentrum Elzenhoven in Sprang-Capelle, Zorgcentrum de Eekhof in Kaatsheuvel en Zorgcentrum het Koetshuis in Sprang-Capelle en Team Machinefabriek Molendijk. Dit team, bestaande uit zes wielrenners en drie verzorgers zal in september een sponsortoertocht maken vanuit Italië naar Nederland, de Tour for Life. De opbrengst van deze tocht zal ten goede komen aan de Daniël de Hoedt Stichting. Een zeer goede reden dus om je een middag sportief uit te leven en daarmee ook nog goede doelen te steunen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen