Uitslag Kwaliteitsmonitor 2017: tevreden bezoekers bij het Streekarchief Langstraat Heusden Altena

Foto:

HEUSDEN – De resultaten van de Kwaliteitsmonitor 2017 zijn binnen. Eind vorig jaar werd aan bezoekers gevraagd om hun mening te geven over de producten en diensten van het Streekarchief Langstraat Heusden Altena. Met het resultaat hiervan zijn we heel erg tevreden, de algemene waardering voor het Streekarchief is een 8,2. Met deze score staan we landelijk op een gedeelde derde plaats!

De enquête bestond o.a. uit vragen over het contact via brief, mail, website en telefoon. Over de snelheid waarmee gereageerd wordt op informatieverzoeken via de mail (8,4) en de mate waarin vragen worden beantwoord (8,5) zijn mensen erg te spreken, net als over de telefonische bereikbaarheid (8,8) en afhandeling van telefonische vragen (8,5). Ook waren er vragen over fysieke bezoeken aan het archief. Bezoekers van de studiezaal geven aan dat de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel en de snelheid waarmee de aangevraagde stukken geleverd worden zeer goed zijn.

Waar het Streekarchief veel aan heeft voor de verdere ontwikkeling van producten en diensten zijn de verbetersuggesties die door de bezoekers zijn aangedragen. Hierover is op de website www.salha.nl meer te lezen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen