Vrijwilligers gezocht voor Het Bewaarde Land

Foto: leefbaarheidbrabant.nl

Drie heerlijke speelse, spannende maar vooral erg leerzame dagen in Het Bewaarde Land. Dat hebben veel kinderen uit Heusden en Waalwijk al beleefd in groep 5 of 6.

Met de hele klas op avontuur in het Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen waarbij je al je zintuigen gebruikt, beestjes zoekt en in bomen klimt. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Ook in 2018 willen we weer veel klassen uit Heusden en Waalwijk ontvangen. Dat lukt alleen als we genoeg vrijwillige wachters vinden om de kinderen te begeleiden tijdens dit avontuur.

Kom jij ons helpen?

Heb jij ervaring in het begeleiden van kinderen en wil je jouw liefde voor de natuur met ze delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsproject van IVN. Als wachter maak je kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, sluipspelletjes doen en nog veel meer.

Opleidingen tot wachter

Dit voorjaar zijn er 2 opleidingen: op de vrijdagen 16, 23 en 30 maart en op de woensdagen 9, 16 en 23 mei. De opleiding bestaat uit een driedaagse training op één van de Bewaarde Landlocaties gevolgd door een stage als hulpwachter bij een ervaren wachter. Na de opleiding bepaal je zelf hoe vaak je een groepje kinderen wilt begeleiden.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan of stel je vraag!
Meer informatie op de website: www.hetbewaardeland.nl.
Aanmelden kan via [email protected] of bel met Marion de Cocq op (06) 48 62 24 15.
________________________________________

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden