RebelRun 2018 beleeft lustrum en wordt weer groter!

Foto: RebelRun

De stichting RebelRun Sprang-Capelle is al weer volop aan de slag met de organisatie van een nieuwe uitgave van de RebelRun.

Op zaterdag 7 april is het weer zo ver, dan kunnen de deelnemers die niet bang zijn voor een nat pak en een beetje modder weer een overwinning op zichzelf behalen. Het aantal hindernissen is ten opzichte van vorig jaar weer met enige uitdagende obstakels uitgebreid. De voorinschrijving is weer geopend.

Nieuwsgierig naar de RebelRun? Surf dan naar www.rebelrun.nl. Daar vind u alle bijzonderheden over deze happening. Op zaterdag 7 april 2018 zal voor het vijfde achtereenvolgende jaar in Sprang-Capelle (op Kaatsheuvels grondgebied) een RebelRun worden georganiseerd. Dat is een run voor sportieve mensen die van een uitdaging houden en niet bang zijn voor modder en flinke klauterpartijen en een schitterende gelegenheid om je eigen sportieve grenzen op te zoeken en te verleggen. De RebelRun gaat over een landelijk parcours waarin een aantal obstakels en hindernissen zijn opgenomen die door de deelnemers genomen moeten worden. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een speciale KidsRun. Zij leggen een korter parcours met aangepaste hindernissen af.

De RebelRun zal evenals de vorige keren gehouden worden aan de Zuidhollandsedijk 177 te Kaatsheuvel/Sprang-Capelle. Dit jaar worden voor het eerst een viertal goede doelen blij gemaakt met een financiële ondersteuning want de opbrengst van dit evenement is voor Zorgcentrum Elzenhoven in Sprang-Capelle, Zorgcentrum de Eekhof in Kaatsheuvel en Zorgcentrum het Koetshuis in Sprang-Capelle en Team Machinefabriek Molendijk. Dit team, bestaande uit zes wielrenners en drie verzorgers zal in september een sponsortoertocht maken vanuit Italië naar Nederland, de Tour for Life. De opbrengst van deze tocht zal ten goede komen aan de Daniël de Hoedt Stichting.

Zo’n RebelRun kan niet zonder deelnemers, daarom stelt de organisatie belangstellenden nu al in de gelegenheid om zich via de voorinschrijving aan te melden. De RebelRun is geen wedstrijd, deelnemen is veel belangrijker dan als eerste aankomen. Iedereen die over de finish komt is een winnaar. Wilt u ook een gezellige en sportieve middag met uitdagingen beleven dan kunt u zich nu al inschrijven via www.rebelrun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen