Jubilarissen bij Chr. Gem. Zangvereniging Hallelujah

R. Snijders (l.) en R. Toorenburg (r.)
R. Snijders (l.) en R. Toorenburg (r.)
Foto: Chr. Gem. Zangvereniging Hallelujah

Op 7 februari jl. zijn tijdens de algemene ledenvergadering van CGZ Hallelujah uit Sprang-Capelle twee leden in het zonnetje gezet.

Mevr. A.H.S. Toorenburg-de Ruijter is al 25 jaar lid van Hallelujah. In 1993 werd Ria lid van C.G.Z. Hallelujah Besoyen. Een jaar later werd ze al gekozen als secretaris van het bestuur om 2 jaar later zelfs tot voorzitter te worden gekozen. Nadat dit koor werd opgeheven, werd de overstap gemaakt naar CGZ Hallelujah Sprang-Capelle (in 2012). Doordat beide koren lid zijn (geweest) van de KCZB mogen de jaren van lidmaatschap van het ene koor naar het andere koor mee worden overgenomen. Vanaf 1961 heeft Ria al in verschillende koren gezongen. Dat is dus al ruim 50 jaar. Namens het bestuur krijgt Ria een broche in de vorm van een G-sleutel opgespeld en een mooie bos bloemen.

Hierna wordt de voorzitter mevr. R. Snijders-v.d. Werken toegesproken. Rike is inmiddels al 40 jaar lid van Hallelujah Sprang-Capelle. In 1977 lid geworden van het koor en vanaf 1997 in het bestuur gekomen. In 2003 is ze tot voorzitter gekozen. Hoewel Rike dit niet altijd makkelijk vindt, gaat ze er wel voor. Ze heeft het er soms druk mee, vooral als er een programma voor een uitvoering moet worden opgesteld, naar de drukker worden gebracht, opgehaald en moet worden rondgebracht. Ook met de jaarlijkse rommelmarkt heeft ze veel om te regelen. Gelukkig kan ze op hulp en steun van de overige bestuursleden rekenen. Namens het bestuur krijgt Rike een ketting met een G-sleutel en een mooie bos bloemen.

Wij zijn als vereniging heel blij met zulke trouwe leden en we hopen dat beiden nog vele jaren deel uit mogen maken van ons koor. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd !

Oproep 

Zingt u graag? Overweeg eens bij ons te komen luisteren en meedoen. U mag vrijblijvend 3 avonden komen proefdraaien en pas dan beslissen of u wilt blijven. Wij oefenen op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Zalencentrum Zidewinde in Sprang-Capelle. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Natuurlijk studeren we liederen in maar er is op z’n tijd ook ruimte voor een lach of een lolletje. Op dit moment hebben we 32 leden. Mogen we u binnenkort ook begroeten?
Voor inlichtingen : [email protected] of bel 0416-279352.

Graag tot ziens op onze repetitie-avonden of bij onze eerstkomende zangavond op zaterdag 24 maart 2018 (Pasen) in de Herv. Kerk aan de Hoofdstraat in Sprang-Capelle.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen