Nieuwe cursus: digitaal fotoboek maken

Foto: KCW

In februari start bij Kunstencentrum Waalwijk een nieuwe cursus Digitaal Fotoalbum maken met docent Anton van Tuijl. Inschrijven kan vanaf nu op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Graag meer info? Kom dan komende zondag 28 januari tussen 12.00 en 15.00 naar UitJeKunst. De docent is dan aanwezig om meer te vertellen over de cursus.

Een digitaal fotoboek is een prachtige en handige manier om al je goede foto’s voor altijd te bewaren. En als je de reclame mag geloven, is het heel eenvoudig: je plaats de foto’s met behulp van de software in een fotoalbum, even verzenden en een paar dagen later is je boek met leuke herinneringen klaar. Maar voor veel mensen is het zo makkelijk nog niet. Gelukkig is er nu een cursus bij Kunstencentrum Waalwijk.

De software is weliswaar snel te installeren, maar er goed mee kunnen omgaan blijkt toch wat lastiger. En die enorme aantallen plaatjes die met je digitale camera hebt geschoten, blijken geen garantie voor een mooi en interessant fotoboek. Daarom heeft de afdeling Fotografie van het Kunstencentrum Waalwijk een cursus opgezet, waar je in een kleine groep van maximaal 10 cursisten en in 6 lessen door een ervaren docent meer grip krijgt op het maken van goede foto’s en het samenstellen van een fotoboek, waar je jaren later nog met plezier doorheen bladert.

Heb je interesse in deze cursus, dan moet je wel beschikken over een laptop, waarop je je eigen foto’s plaatst en waarmee je je eigen fotoboek gaat maken. Na iedere les krijg je via e-mail een samenvatting van de lesstof en opdrachten, waarmee je thuis kunt oefenen. De cursus wordt wekelijks gegeven op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie kun je ook mailen naar of bellen (0416-374429) met de docent: Anton van Tuijl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen