‘Dank u wel’ namens Voedselbank de Rijglaars!

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenken en de helpende hand uitsteken.

Voedselbank de Rijglaars heeft 2017 afgesloten. Mooi is te zien dat een aantal bedrijven zelfs tot eind januari 2018 doorgegaan zijn met de decemberactie, waar wij uiteraard heel blij mee zijn, want ook in het nieuwe jaar hebben wij uw steun heel hard nodig!

De afgelopen tijd hebben de volgende activiteiten ervoor gezorgd dat wij al die cliënten van de Voedselbank een mooie Kerst en decembermaand hebben kunnen bezorgen. Wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “blijf dat doen” en hopelijk stimuleert en motiveert u iedereen om u heen om dit ook te doen!!

DANK U WEL:

  • Coldservice: – dit stond in december op hun website: Hallo lieve mensen, Ook dit jaar willen wij jullie op de hoogte brengen van onze december actie voor zowel de gezinnen als de voedselbank. HET IS WEER ZOVER: december staat weer voor de deur. Voor ons allen is dat een dure maand,stel je voor dat dit iedere maand zo is!! Daarom gaan wij weer met hart en ziel inzamelen voor de Voedselbank! Een prachtige opbrengst!
  • Tachos Handbal: Onze kinderen konden fijn mee delen in lekkere december speculaaspoppen – echt super!
  • Stichting Borderline: Al onze gezinnen werden getrakteerd op een zalige chocoladeletter in december!
  • Ladies Circle De Leest: Door middel van de Wens Kerstboom kregen alle kinderen van de Voedselbank een prachtig kerstcadeautje, wat verzorgd was door de kinderen van de basisscholen.
  • Parochie St. Jan: De gezamenlijke kerken hebben een prachtig bedrag van € 488,- bij elkaar gebracht waar we ontzettend blij mee zijn.
  • Bibliotheek Midden Brabant: Leuke bijdrage in de vorm van een uitgave van de Donald Duck voor alle gezinnen van de Voedselbank.
  • Wissenraet en Van Spaendonck – Loket.nl: Wissenraet en Van Spaendonck hebben dit jaar weer een mooie verzameling voedsel bij elkaar gebracht en daarnaast hebben zij samen het prachtige bedrag van € 1000,- gestort. Echt geweldig!
  • PLUS Frans Andriessen Sprang Capelle: Tijdens een fantastische actie hebben de klanten, door middel van het kopen van bonnen, een super mooi bedrag bij elkaar gespaard, waar wij bij PLUS Frans Andriessen producten voor aan kunnen schaffen voor onze cliënten. Heel mooi!
  • Stichting Poncho: Heeft het prachtige bedrag van € 500,- overgemaakt!
  • Pest Free: Heeft gratis onderzoek gedaan binnen ons magazijn ter bevordering van de voedselveiligheid, heel bijzonder!
  • Infraligne Waalwijk: Heeft wederom een hele mooie actie gedaan met haar klanten en de oproep gedaan producten mee te brengen voor onze cliënten; Infraligne heeft de actie zelfs doorgezet tot eind januari in de wetenschap dat de Voedselbank iedere maand hulp nodig heeft, echt heel fijn!
  • SnackCar: Op 4 januari 2018 stond er een SnackCar voor de Voedselbank waar het hele gezin een gratis lekker frietje met een snack aangeboden kreeg. Een geweldig begin van het jaar!!

En graag willen we u nog attent maken op de volgende activiteiten:

  • De D.E. Waardepuntenactie loopt nog tot 4 februari 2018. Bewaar uw punten voor onze Voedselbank alstublieft!!
  • Ook in 2018 zullen onze Vrijwilligers komen collecteren, heel fijn als u, samen met uw kinderen, onze Vrijwilligers een bijdrage meegeeft.

Voedsel is altijd nodig en zeer welkom, maar in tijden dat er niet altijd verse groente voorradig is, kunnen wij voor onze cliënten fruit en groente verzorgen en zoals u weet krijgen wij als organisatie geen subsidie, hebben wij geen inkomsten, en moeten wij onze huur, gas, water, licht, transportmiddelen, etc. zelf bekostigen. Fantastisch als u ons daarmee helpt.

Verder blijven we altijd vragen: Kijkt u eens in uw kast of kelder. Nog iets op te ruimen? U kunt altijd op vrijdag, tussen 09.00-12.00 uur bij de Voedselbank terecht met producten die wij graag aan onze cliënten doorgeven.

Wij wensen u een gezond en liefdevol 2018! Graag bezorgen wij onze cliënten hetzelfde, helpt u ons daarbij??

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen