[Blog] Tip van Kevin zijn trainer: De ‘waarom’ is dus veel belangrijker dan de ‘hoe’!

Foto: Kevin

De Afvalrace – Hallo allemaal, sorry dat ik al even geen blogs meer heb geschreven maar heb het onwijs druk gehad de laatste tijd daarom nu een samenvatting vanaf kerst!

De kerstdagen ben ik heerlijk doorgekomen met vrienden, familie, gezelligheid een drankje en een hapje! Ik moet zeggen dat ging me echt goed af heb heerlijk gegeten met die dagen en alles paste in me patroon! Al met al was dat wel spannend! Op naar nieuwjaar daar keek ik wel tegen op want ja nieuwjaar was toch andere jaren en nacht vol gezelligheid en drank haha die nacht en gezelligheid was er dit jaar ook zeker en eerlijk gezegd had ik ook wel een paar borrels te veel op maar goed je moet ook eens kunnen genieten!

Zo alle feestdagen zijn voorbij en alles weer in het gareel. Het sporten begon weer en het strakke eetpatroon ook weer aangescherpt want ja met die feestdagen weet je het maar nooit al had ik niks verkeerds gegeten! Bij mijn eerste weegmoment na de feestdagen bleek ook dat ik het goed had gedaan -3,2kg woehoeee jeeuj ik was super trots op mezelf en dacht zie je wel je kan het dat maakt me sterk!

Tip van de trainer: De ‘waarom’ is dus veel belangrijker dan de ‘hoe’!

Jullie weten inmiddels dat ik erg lekker in mijn vel zit en dat ik me veel fitter voel. Daarnaast zijn er ook behoorlijk wat centimeters van mijn middel en de kilo’s gaan er vanaf. Van buitenstaanders krijg ik meestal te horen dat ik een smal koppie begin te krijgen (super). Ik ga zo door en ga voor me doelen en blijf me volgen!!

Gr Kevin


Kevin wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen