Kennismaken met tien Sporten en Cultuuractiviteiten in de Kerstvakantie in sporthal De Slagen

Foto: ContourdeTwern

Leerlingen van het basisonderwijs hoeven zich in de kerstvakantie op donderdag 4 januari a.s. niet te vervelen. Zij kunnen dan kennismaken met maar liefst tien verschillende sporten en cultuuractiviteiten op de ‘Kick Off Sport en Cultuur’.

Het gemeentelijke team buurtsportcoach – cultuurcoach organiseert deze dag in samenwerking met Waalwijkse sportverenigingen en cultuurorganisaties.

Het evenement wordt van 8.30 uur tot 16.15 uur gehouden in Sporthal de Slagen, de Gaard 2 in Waalwijk en is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen. Het bestaat uit een ochtend– en middagprogramma. Het ochtend is bedoeld voor de kinderen uit de groepen 3 – 4 – 5 en ’s middags zijn de sportactiviteiten afgestemd op de kinderen uit de groepen 6 – 7 – 8. Deelname aan deze Kick Off is gratis, maar belangstellenden moeten zich vooraf inschrijven.

Deelnemende sportverenigingen- en cultuurorganisaties

We zijn nog in gesprek met enkele aanbieders over deelname. Maar op dit moment is er al medewerking toegezegd door: Beeball BSV Kickers, Badmintonvereniging F.S.T., Tafeltennisvereniging Waalwijk, Hockeyclub Waalwijk, Judovereniging Asahi, Handbalvereniging Tachos, Zwemvereniging Waalwijk, JOGG Waalwijk en Kunstencentrum Waalwijk. Ben je benieuwd hoe de Zwemvereniging dit aanpakt in een sporthal? Wij ook, dus laat je verrassen en schrijf in!

Vooraf inschrijven

Er is plaats voor totaal 240 kinderen. Verdeeld in 120 ’s ochtends en 120 ’s middags.
Belangstellenden kinderen kunnen zich inschrijven via de gemeentelijke sportsite: WaalwijkSportief. De inschrijving per dagdeel stopt als het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijven via WaalwijkSportief gaat als volgt

Ga naar www.waalwijksportief.nl en klik rechtsboven op ‘inloggen’.
Heb je al een account. Log dan in met je emailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Meld je dan eerst aan. Klik op de blauwe balk ‘aanmelden als deelnemer’. Vul de gevraagde gegevens in en volg verder de instructies op de site. Daarna kun je inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen