De Afvalrace kandidaten Dominique en Kevin vloggen over hun trainer Jochen

Foto: Dominique en Kevin

De Afvalrace – Hoi hoi, zijn we weer! Deze week hebben Kevin en ik samen een vlog gemaakt. Deze vlog gaat over onze trainer Jochen en waarom hij zoveel voor ons betekend.

Waarom is een trainer nou zo waardevol voor ons en waarom stoppen we nu niet ten opzichte van als we het zelf zouden moeten doen? Heel simpel, Jochen geeft ons vertrouwen. Een vertrouwen dat wij kwijt waren bij onszelf en met behulp van Jochen weer terug konden vinden. De onzekerheden spelen af en toe nog op en dan is het fijn om op je trainer terug te vallen. Even een peptalk en je kan weer door. Hij ziet wat je nodig hebt! Als jij zelf ook moeite hebt met lekker in je vel zitten, zouden wij het zeker aanraden om bij Jochen te gaan trainen!

Binnenkort zijn er weer live events (houd daarvoor de facebook van Enforce in de gaten!!), waarbij Jochen in 1 avond al veel voor je gaat betekenen. Dat heeft hij bij mij (Dominique) althans wel gedaan. Na deze inspirerende avond en de confronterende woorden van Jochen, had ik zelf een punt bereikt dat ik echt niet meer zo verder wilde. Jochen is een super trainer en helpt je met het stoppen met uitstellen van acties die vorige week al gebeurd moesten zijn!

(Let op, kijk deze vlog in een rustige omgeving!!) Vloggen is niet ons talent, maar wij hopen dat de boodschap duidelijk is!

Liefs,
Kevin en Do


Kevin en Dominique worden begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen