Balkenende Media brengt 2e editie Langstraat Onderneemt uit!

Foto: Balkenende Media

WAALWIJK – De 2e editie van het magazine Langstraat Onderneemt is uit, het blad voor ondernemers uit de Langstraat!

Op de cover van Langstraat Onderneemt zien we Christianne Glazenburg, General Manager GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Tijdens de de coronacrisis is het hotel altijd opengebleven. Christianne: ‘Dat we geen moment gesloten zijn geweest, zegt iets over onze aanpakkersmentaliteit. Wij denken altijd in oplossingen. Bij de pakken neerzitten komt niet in ons op, klaarstaan vóór onze gasten is wat we het liefste doen.’

Naast het verhaal van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel leest u in deze 2e editie o.a. meer over Voedselbank ‘De Rijglaars’, Stichting De Strohalm, BOEI35 Heusden, Baanbrekers, Finc Accountants, Bloomique, WOT! Promotions, Klerx Schoenen en Tachos Handbal.

  • KLIK HIER voor de online versie van Langstraat Onderneemt

Het magazine, met een oplage van 3.500 stuks, wordt de komende weken verspreid bij zoveel mogelijk bedrijven op de industrieterreinen in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Helaas is het (kostentechnisch) niet mogelijk om het magazine bij alle bedrijven in de Langstraat te bezorgen. Balkenende Media biedt bedrijven daarom een abonnement aan voor € 20,00 per jaar. Hiervoor ontvangt u vier magazines per jaar (2x Langstraat Onderneemt en 2x Gewoon Langstraat). Voor meer info KLIK HIER!

Het magazine is een uitgave van Balkenende Media en een samenwerking tussen Twan en Ursula Schellekens (vormgeving)Mireille Kleijngeld (tekst & eindredactie)Marieke van Riel (tekst & eindredactie)Han Hermkens (fotografie) en Rolf Balkenende (uitgever).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Rolf Balkenende [email protected] (06-53815027)

Bekijk HIER alle magazines van Balkenende Media (22 stuks).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden