Trivent Accountants & Belastingadviseurs: ‘De juiste maatvoering’

Foto: Reclamefotostudio Image&Motion

In het mooie pand in Waalwijk zul je geen accountants in een saai pak tegenkomen. Sterker nog; Triventmedewerkers vormen een gemêleerd gezelschap en hun klantenportefeuille sluit daar naadloos op aan. Vanwege de toenemende vraag is Trivent op zoek naar assistent accountants voor de controle- en samenstelpraktijk.

Die klantenportefeuille bestaat uit MKB-ondernemers, familiebedrijven en vermogende particulieren. Frank Akkermans: ‘Kwaliteit, vertrouwen en betrokkenheid vinden wij belangrijk. We leveren maatwerk omdat we op het juiste niveau een relatie opbouwen met onze klanten. Dat geldt zeker ook voor de relatie met onze collega’s. Een nieuwe collega krijgt alle ruimte om zich binnen ons team te ontwikkelen en wordt direct betrokken bij onze klanten.’ Frank benadrukt dat de organisatie met de trends meegaat. ‘We adviseren onze klanten op alle mogelijke gebieden, we gaan dus verder dan alleen de jaarstukken. Denk bijvoorbeeld ook aan bedrijfsopvolging en overnames.’

Van kandidaten verwacht hij een afgeronde HBO Accountancy of een vergelijkbare HBO of universitaire studie. ‘Van ons krijgt hij of zij niet alleen alle mogelijkheden om vakgerichte trainingen te volgen, een prima passend salaris, pensioenregeling, laptop en smartphone, maar óók de vrijheid om werkzaamheden zelf in te richten. Op deze manier ontstaat altijd de juiste maatvoering!’

Trivent Accountants & Belastingadviseurs
Loeffstraat 109
5142 EP Waalwijk
088-3742374
trivent.nl

Tekst: Mireille Kleijngeld (Mireille schrijft…)


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media het magazine Gewoon Langstraat uit. Een magazine vol met verhalen van en door mensen uit de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. In de rubriek “Langstraat Magazines” brengen we geregeld één van deze artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het verhaal van Trivent.

Medio september brengen we de tweede editie uit van Gewoon Langstraat. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Rolf Balkenende (06-53815027.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden