Vind een happy stone en win een lekkere verrassing van Bakker Pim (zie actievoorwaarden!)

De 10 Happy Stones van de november-actie
Foto: Kei0416

WAALWIJK – Op maandag 1 november verspreiden we weer 10 vrolijk beschilderde steentjes in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De vinders van deze happy stones kunnen hun steentje “verzilveren” bij Bakker Pim in Waalwijk. In ruil voor hun happy stone ontvangt de vinder namelijk een lekkere verrassing van Bakker Pim.

Deze actie is opgezet door Waalwijk.nieuws.nl in samenwerking met Kei0416. Gezamenlijk bezorgen we elke maand 10 mensen een geluksmomentje met dank aan Bakker Pim! De mooie en vrolijke happy stones zijn beschilderd door Linda Bergmans, Monique van Geenen en Pascalle Sicot. Bedankt voor jullie inzet!

Actievoorwaarden

  • In totaal verspreiden we op 1 november 10 happy stones in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik
  • De vinder dient foto’s te maken van de voorzijde én de achterzijde van het steentje waarop een unieke code staat + het NL logo van waalwijk.nieuws.nl. Het steentje dient u mee te nemen naar huis.
  • De vinder dient een e-mail te sturen naar [email protected] met zijn/haar naam, adres en telefoonnummer inclusief de twee foto’s en de vindplaats van het steentje
  • Na controle van de gegevens ontvangt de vinder een mail van Waalwijk.nieuws.nl met verdere instructie hoe het steentje verzilverd kan worden.
  • Het aanmelden van de 10 (november) Happy Stones dient te gebeuren voor 1 januari 2022. Hierna vervalt de prijs!

We wensen iedereen alvast heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort één lekkere verrassing ophalen bij Bakker Pim.

Voorbeeld achterzijde Happy Stone

Happy stone actie oktober

Op 1 september hebben we 10 happy stones op verschillende locaties verstopt in onze gemeente. Alle stenen zijn gevonden! Vijf stenen zijn ingeleverd bij Eetcafé City. De gelukkige vinders hebben allemaal een cadeaubon van € 10,00 ontvangen van Eetcafé City. Vijf vinders hebben hun steen nog niet ingeleverd. Zij krijgen de kans om hun gevonden steen alsnog aan te melden bij Waalwijk.nieuws.nl ([email protected]). Aanmelden dient te gebeuren voor 1 december 2021. Na deze datum is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor deze cadeaubon.

Ondernemer?

Voor de komende maanden zoeken we nog enkele leuke prijzen. Ben jij ondernemer en steun je deze leuke en ludieke actie, stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan welke 10 prijsjes je hiervoor ter beschikking wil stellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden