Happy stone gevonden? Ontvang gratis een cadeaubon van Eetcafé City (zie actievoorwaarden!)

Een van de in september gevonden stenen.
Foto: Danielle Vos

WAALWIJK – Komende week start de 2e Happy stone actie! Op 1 oktober verspreiden we weer 10 vrolijk beschilderde steentjes in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De vinders van deze happy stones kunnen hun steentje “verzilveren” bij Eetcafé City in Waalwijk. In ruil voor hun happy stone ontvangt de vinder namelijk een cadeaubon van € 10,00! 

Deze actie is opgezet door Waalwijk.nieuws.nl in samenwerking met Kei0416. Gezamenlijk bezorgen we elke maand 10 mensen een geluksmomentje met dank aan Eetcafé City, de huiskamer van Waalwijk.

Kei0416 zal i.s.m. waalwijk.nieuws.nl op 10 willekeurige openbare plaatsen in onze gemeente de steentjes neerleggen. Het is de bedoeling om de gevonden happy stone mee te nemen naar huis. De gelukkige vinder dient vervolgens contact op te nemen met de redactie van waalwijk.nieuws.nl door een mail te sturen naar [email protected].

Voorbeeld achterzijde steen (met unieke code en NL logo)

Spelregels

Alle beschilderde steentjes worden aan de achterkant voorzien van twee logo’s + een unieke code. De gelukkige vinder dient een mail te sturen naar [email protected] inclusief twee duidelijke foto’s van het steentje (voor- en achterkant) en de locatie van de vindplaats. Hierna ontvangt de vinder per mail verdere instructie van hoe de steen “verzilverd” kan worden. Op 1 oktober plaatsen we op waalwijk.nieuws.nl en op Kei0416 een foto van de 10 verschillende happy stones! We wensen iedereen alvast heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort één van de cadeaubonnen ophalen bij Eetcafé City in Waalwijk.

Happy stone actie september

Op 1 september hebben we 10 happy stones op verschillende loacties verstopt in onze gemeente. Alle stenen zijn gevonden! Zeven stenen zijn ingeleverd bij Party Vlaai. De gelukkige vinders hebben allemaal een heerlijke slagroom appelvlaai ontvangen van PartyVlaai Waalwijk. Drie vinders hebben hun steen nog niet ingeleverd. Zij krijgen de kans om hun gevonden steen alsnog aan te melden bij Waalwijk.nieuws.nl ([email protected]). Aanmelden dient te gebeuren voor 1 november. Na deze datum is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor de heerlijke slagroom appelvlaai.

Ondernemer?

Voor de komende maanden zoeken we nog enkele leuke prijzen. Ben jij ondernemer en steun je deze leuke en ludieke actie, stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan welke 10 prijsjes je hiervoor ter beschikking wil stellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden