Vind een happy stone en win een appel-slagroomvlaai van PartyVlaai (zie actievoorwaarden!)

Deze 10 vrolijke steentjes zijn vanaf 1 september te vinden in onze gemeente.
Foto: Kei0416

WAALWIJK – Op woensdag 1 september verspreiden we 10 vrolijk beschilderde steentjes in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De vinders van deze happy stones kunnen hun steentje “verzilveren” bij PartyVlaai Waalwijk. In ruil voor hun happy stone ontvangt de vinder namelijk een heerlijke appel-slagroomvlaai. 

Deze actie is opgezet door Waalwijk.nieuws.nl in samenwerking met Kei0416. Gezamenlijk bezorgen we elke maand 10 mensen een geluksmomentje met dank aan PartyVlaai Waalwijk! De mooie en vrolijke happy stones zijn beschilderd door Linda Bergmans, Monique van Geenen en Pascalle Sicot. Bedankt voor jullie inzet!

Actievoorwaarden

  • In totaal verspreiden we op 1 september 10 happy stones in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik
  • De vinder dient foto’s te maken van de voorzijde én de achterzijde van het steentje waarop een unieke code staat. Het steentje dient u mee te nemen naar huis.
  • De vinder dient een e-mail te sturen naar [email protected] met zijn/haar naam, adres en telefoonnummer inclusief de twee foto’s en de vindplaats van het steentje
  • Na controle van de gegevens ontvangt de vinder een mail van Waalwijk.nieuws.nl met verdere instructie hoe het steentje verzilverd kan worden.

We wensen iedereen alvast heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort één van die heerlijke appel-slagroomvlaaien ophalen bij PartyVlaai Waalwijk.

Ondernemer?

Voor de komende maanden zoeken we nog enkele leuke prijzen. Ben jij ondernemer en steun je deze leuke en ludieke actie, stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan welke 10 prijsjes je hiervoor ter beschikking wil stellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden