R.W.B. G1G geeft visitekaartje af met 2e plaats op toernooi Sparta’30

Foto: RWB Waalwijk

ANDEL – Afgelopen zaterdag heeft het zojuist geformeerde team van RWB G1G zich op het toernooi van Sparta ’30 in Andel van zijn beste kant laten zien. Ondanks het feit dat dit team pas een training onder leiding van Kees van Giessen achter de rug had, werd er een prima prestatie geleverd.

De eerste wedstrijd tegen Sparta ’30 was men nog wat onwennig en werd er een 5-2 nederlaag geleden tegen deze geroutineerde tegenstander. De tweede wedstrijd was VIOLA uit Alphen de tegenstander en die werd met 2-1 geklopt. De laatste wedstrijd was tegen OVC ’26 uit Tilburg en daarvan werd met 3-1 gewonnen met name dankzij een hattrick van Melvin van Beek. Daardoor bereikte men uiteindelijk een mooie tweede plaats achter het ongenaakbare Sparta ’30. Iedereen van het team droeg daarbij zijn steentje bij. Maykel Slot ontpopte zich als een rustgevende leider van de verdediging. De dames van het team vochten als leeuwinnen en het samenspel in het team was verder boven verwachting. Al met al een prima opsteker voor dit “jongste” team van RWB. Dat er nog maar vele successen mogen volgen.

Het G-team van RWB kan nog best wat versterking gebruiken. Ben jij iemand die het heel leuk vindt om te voetballen in een G-team? Neem dan snel contact op met Voetbalvereniging RWB. E-mail [email protected] of informeer bij voorzitter Bas Bruurmijn (06) 21 57 16 16.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen