GroenLinksaf maakt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezing 2022 bekend

Foto:

WAALWIJK – Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. In de aanloop naar deze verkiezingen heeft de kandidatencommissie van GroenLinksaf de kandidatenlijst samengesteld. Deze kandidatenlijst is tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van GroenLinksaf op woensdag 29 september unaniem vastgesteld.

We zijn trots om een kandidatenlijst te presenteren met een diversiteit aan mannen en vrouwen, leeftijden, sociale achtergronden en ervaring. Onze wethouder Dilek Odabasi is wederom onze lijsttrekker en wethouders-kandidaat. Ze heeft zich de afgelopen periode met passie en bevlogenheid ingezet voor een groener en socialer Waalwijk. We hopen haar de volgende periode dan ook weer terug te zien in het College van Waalwijk. De tweede op de lijst is een oude bekende in de politiek: Frank den Braven. Na een periode van vier jaar komt hij terug in de Waalwijkse politiek. Frank heeft veel politieke ervaring en een grote dossierkennis. Daarnaast brengen nieuwe kandidaten, zoals Yvette van Laar, Gijs den Braven en Anja Wens, nieuwe inzichten en veel enthousiasme met zich mee. We zijn erg blij met deze nieuwe talenten.

De drie zittende raadsleden, Sjors Slaats, Sandra van den Udenhout en Björn Bögemann, hebben voor de volgende raadsperiode gekozen voor een lagere plek op de lijst. We bedanken hen voor hun geweldige inzet in de huidige raadsperiode en we zijn erg blij dat ze ook de komende periode nauw betrokken blijven bij GroenLinksaf.

Het feit dat in de ALV van 29 september jl. de kandidatenlijst ongewijzigd is aangenomen, sterkt ons in het vertrouwen dat we het best mogelijke team gereed hebben om zowel ons groene als sociale programma te vertegenwoordigen voor de komende vier jaar.

Kandidatenlijst GroenLinksaf 2022

1. Dilek Odabasi-Seker
2. Frank den Braven
3. Yvette van Laar
4. Gijs den Braven
5. Anja Wens
6. Sjors Slaats
7. Veerle Joosen
8. Rauf Odabasi
9. Sandra van den Udenhout
10. Erwin Bell
11. Yolande Honhoff
12. Björn Bögemann
13. Özlem Sahin
14. Geert Hulsbos
15. Mieke Schapendonk
16. Ton Stokwielder
17. Monique van Mierlo
18. Pierre van Meeuwen
19. Melanie van Ooyen
20. Naïm Karimi
21. Kim van Zwietering
22. Mark van ‘t Hoff
23. Bert Nolet
24. Elbrich van der Ploeg
25. Marco Welling
26. Marit van der Ploeg
27. Frans Hagendoorn
28. Rop Monster
29. Elly Baggerman
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden