KSW Koerier & Sneltransport: ‘Koerier en sneltransport door heel Europa’

Foto: Reclamefotostudio Image & Motion

Voorheen waren Lilian en Marc collega’s bij hetzelfde transportbedrijf, waar ze samenwerkten voordat ze besloten om zelf een onderneming op het gebied van koeriers- en transportdiensten over te nemen. Het eerste jaar van KSW Koerier & Sneltransport zit er inmiddels op. ‘Het is druk en hectisch, maar zeker naar tevredenheid verlopen’, vertelt Lilian.

Het afgelopen jaar hebben ze met name gebruikt om hun visie verder te ontwikkelen. Marc licht toe: ‘We zijn bezig geweest met het up-to-date maken van ons wagenpark. Het goed in kaart brengen van wat de klant nodig heeft, was een van de voornaamste taken.’ Lilian geeft aan dat ze bovendien veel tijd hebben geïnvesteerd in klantenbezoek. ‘Veel klanten wisten bijvoorbeeld niet dat we ook vrachtwagens met chauffeur bieden. We zijn veel meer dan die partij die enkel en alleen belangrijke documenten van A naar B brengt. Het was lang niet bij alle klanten duidelijk dat we allerlei soorten vervoer bieden: van combo’s, bussen en (open) meubelwagens tot (open) bakwagens en trekkers/opleggers.’

Professionele chauffeurs

‘Het imago van ‘de snelle pakketbezorger’ willen we graag vermijden,’ vervolgt Marc. ‘We kiezen dan ook bewust voor een team met wat oudere chauffeurs. De helft van onze personeelsleden is inmiddels zelfs de pensioenleeftijd gepasseerd. Het transport kan van alles zijn, van een envelop tot machineonderdelen. Maar we rijden ook voor de medische wereld en bezorgen bijvoorbeeld nierdialyse apparatuur in ziekenhuizen en bij de patiënten thuis. Zeker bij dit soort leveringen willen we er zeker van zijn dat het netjes wordt afgeleverd. Het werken met chauffeurs met meer levenservaring draagt daar zeker aan bij.’

Charterwerk

Lilian sluit af: ‘We kunnen tevens bedrijven helpen die met spoed groottransport nodig hebben, van open vervoer tot een volle trailer. Ook ondersteunen we collega transportbedrijven met charterwerk door in drukke tijden een trekker of bakwagen met chauffeur aan te bieden. Daarnaast hebben we bij ons bedrijfspand de beschikking over een kleine loods voor tijdelijke opslag. We leveren binnen heel Europa en rijden iedere dag. Klanten zijn er soms verbaasd over dat het transport binnen een dag geregeld is. Onze planningsafdeling is 24/7 bereikbaar, zodat de lading altijd snel en professioneel geleverd wordt. Hiermee zijn we de ideale partner voor elke logistieke uitdaging!

KSW
Industrieweg 74-76
5145 PW Waalwijk
T 0416 – 650097
ksw-info.nl

Tekst: Marieke van Riel


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media de magazines Gewoon Waalwijk, Gewoon Heusden en Gewoon Loon op Zand uit. Magazines vol met verhalen van en door inwoners uit de Langstraat gemeentes. In de rubriek “Gewoon” brengen we geregeld één van deze artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het verhaal van KSW Koerier & Sneltransport.

In april 2020 volgen de volgende edities van Gewoon Waalwijk, Gewoon Heusden en Gewoon Loon op Zand. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden