Osteopathiepraktijk Bart Dirks

Foto: Reclamestudio Image&Motion

‘Bij osteopathie gaan we op zoek naar bewegingsverliezen in het lichaam. Alles in het lichaam beweegt, maar als er ergens verlies optreedt, kan dat leiden tot klachten. Wanneer een patiënt voor de eerste keer in mijn praktijk komt, volgt er een uitgebreide intake.

Operaties of een ongeluk van jaren geleden kunnen nu nog steeds van invloed zijn op een klacht. Als je bijvoorbeeld last hebt van je schouder, kijk ik naar de bewegelijkheid van het hele lichaam. Zo kan het zijn dat ik de schouder niet eens behandel, maar bijvoorbeeld het middenrif losser maak.

Ik behandel naast volwassenen ook regelmatig baby’s en kinderen. Klachten bij baby’s zijn meestal overmatig huilen, voorkeurshouding, reflux, darmkrampjes en slecht slapen. Verder kan je bij mij terecht met nek- en rugklachten, hoofdpijnklachten, migraine, vermoeidheidsklachten, buikklachten, etc. Zeker als patiënten al jarenlang met deze klachten rondlopen, is het geweldig om verbetering te zien.

Ben je benieuwd of osteopathie iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!’

Osteopathiepraktijk Bart Dirks
Tom Mandersstraat 4
5144 ZX Waalwijk
T 0416 – 341125
osteopathiewaalwijk.nl

Tekst: Marieke van Riel


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media het magazine Gewoon Waalwijk uit. Een magazine vol met verhalen van en door Waalwijkers. In de rubriek “Gewoon Waalwijk” brengen we geregeld één van deze artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het verhaal van Bart Dirks.

In april 2020 volgt de achtste editie van Gewoon Waalwijk. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden