Fitnesscentrum Below: ‘Voor lichaam en geest’

Foto: Reclamestudio Image&Motion

Sporten en je goed voelen. ‘Bewust worden van je lichaam en geest’, volgens Melvin Slaats is bewegen in de breedste zin van het woord goed voor je lijf en hoofd.

‘We denken steeds meer in vitaliteit. Goed in je vel zitten, op een manier die bij je past. Dat komt bij de een door te sporten, maar bij de ander door een vorm van yoga, pilates of Body & Mind te beoefenen. Al deze disciplines hebben we in huis.’ Melvin ziet dat er steeds meer vraag is naar deze laatste vormen van bewegen. ‘Het enthousiasme voor onder andere de yogalessen is groot. Veel mensen, ook van buiten Waalwijk komen speciaal naar onze cursussen, die overigens bewust worden gegeven in een prettige, kleine ruimte. Niet meer dan tien mensen per les, zodat de yogadocent iedereen persoonlijke aandacht kan geven.’

Effectieve training

Mensen die een stok achter de deur nodig hebben en efficiënt willen trainen, kunnen bij Below individuele of small group training krijgen van een personal trainer. ‘In kleine groepjes met maximaal vier personen word je intensief begeleid. Ik denk dat wij vooral sterk zijn om mensen die van nature geen sporter zijn, aan het bewegen te krijgen.’

FITNESSCENTRUM BELOW
Elzenweg 33c
5144MB Waalwijk
T 0416 – 660007
belowfitness.nl

Tekst: Mireille Kleijngeld


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media het magazine Gewoon Waalwijk uit. Een magazine vol met verhalen van en door Waalwijkers. In de rubriek “Gewoon Waalwijk” brengen we geregeld één van deze artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het artikel van Fitnesscentrum Below.

In april 2020 volgt de achtste editie van Gewoon Waalwijk. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden