Lancering zevende editie Gewoon Waalwijk bij Magneet Interieurs

WAALWIJK – Dinsdagavond 17 september lanceerde Balkenende Media de zevende editie van het magazine Gewoon Waalwijk. De derde editie van BuitenGewoon Loon op Zand werd eveneens gepresenteerd. De lancering vond plaats bij Magneet Interieurs in Waalwijk die dit jaar hun 100-jarig bestaan viert. De aanwezige gasten konden onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in de showroom.

Rolf Balkenende sprak over een bijzondere mijlpaal. ‘Twee tijdschriften op één avond is uniek te noemen. Geweldig om te ervaren dat bedrijven in de Langstraat behoefte hebben zich op deze manier te profileren en vertrouwen in ons hebben.’ Op de covers van de magazines prijken dit keer de 24-jarige Waalwijkse Evelien van Dongen en schrijver en oud-docent Albert Megens. Zij ontvingen de eerste exemplaren.

Gewoon Waalwijk verschijnt twee maal per jaar en biedt lezers uit de Langstraat boeiende verhalen over ondernemers en inspirerende mensen uit de gemeentes Waalwijk. BuitenGewoon Loon op Zand is een speciale editie in het kader van het 750-jarig bestaan van deze gemeente. Hierin worden bijzondere ondernemersverhalen en historische wetenswaardigheden over de heerlijkheid/gemeente Loon op Zand gecombineerd. De magazines worden de komende twee weken huis-aan-huis verspreid in Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Begin november brengt het mediabedrijf tevens ‘Gewoon Heusden’ uit. Hiermee komt de teller op vijftien magazines te staan.

De glossy’s zijn een uitgave van Balkenende Media en een samenwerking tussen Twan en Ursula Schellekens (vormgeving), Mireille Kleijngeld (tekst & eindredactie), Marieke van Riel (tekst & eindredactie) Han Hermkens (fotografie), Miranda Jacobs (sales) en Rolf Balkenende (uitgever).

De volgende editie van Gewoon Waalwijk verschijnt medio april 2020. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij Miranda Jacobs: [email protected] / 06-18418929.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden