Inloopbijeenkomst voorbereiding Landgoed Driessen fase II

Foto:

Gemeente Waalwijk wil veel nieuwe woningen bouwen. Ze zijn daarom begonnen met de voorbereidingen voor Landgoed Driessen fase II. Dit betreft het gebied tussen het reeds voltooide deel van Landgoed Driessen en de kern Vrijhoeve, dus tussen de Sprangse Sloot en de Bernhardstraat. Om tot goede uitgangspunten te komen, nodigt de gemeente Waalwijk u graag uit om deel te nemen aan een inloopavond.

Wanneer is de inloopavond?

De gemeente is benieuwd naar wat u belangrijk vindt. Waar vraagt u aandacht voor? Of welke zorgen heeft u? Daarom nodigen ze u graag uit om mee te praten tijdens hun inloopavond.

Wanneer: Dinsdag 16 april
Hoe laat: Tussen 19.00 – 21.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen
Waar: Sporthal de Slagen, De Gaard 2 in Waalwijk – in het sportcafé
(U vindt dit halverwege de tribune op de op eerste verdieping (bij binnenkomst linksaf de trap op)

Het college heeft concept uitgangspunten vrijgegeven voor dit laatste deel van Landgoed Driessen. U vindt deze hier. Tijdens de inloopavond zullen deze concepten aan u worden toegelicht.

Let op: het document ‘concept uitgangspunten Landgoed Driessen fase II’ is niet toegankelijk voor personen met een visuele beperking. Wilt u meer uitleg? Neem dan contact op met Lois Verploeg via [email protected] of via 0416 – 683 456. Zij neemt de inhoud dan graag met u door.

Hoe gaat de gemeente daarna verder?

Van de bijeenkomst wordt een (anoniem) verslag gemaakt. Dit verslag wordt samen met de concept uitgangspunten van het college naar de gemeenteraad gestuurd. De gemeente verwacht dat de raad de definitieve uitgangspunten voor de zomer zal vaststellen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Lois Verploeg via [email protected] of via 0416 – 683 456. Kijk voor meer informatie op www.waalwijk.nl/driessen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen