Presentatie boek Waalwijk 2025: ‘Samen werken aan de toekomst’

Foto: Gemeente

Burgemeester Kleijngeld presenteerde vanmiddag het boek en de video over de toekomstvisie Waalwijk 2025: ‘Samen werken aan de toekomst’. Ook lanceerde hij de website www.waalwijk2025.nl, waarop het boek en de video terug te vinden zijn.

Dit gebeurde in het bijzijn van diverse inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen (Club van 25), met wie de gemeente Waalwijk de afgelopen anderhalf jaar haar toekomstvisie vorm gaf. Komende periode worden de 25 doelstellingen uit de visie verder uitgewerkt in levende laboratoria, op de hoofdthema’s Leefbaarheid, Arbeidsmarkt en Bereikbaarheid (LAB).

De Club van 25 schreven ‘hun schat van Waalwijk’ op een kaartje. Deze kaartjes worden in 2025 uit de schatkist gehaald, om te kijken welke doelstellingen gerealiseerd zijn.

Burgemeester Nol Kleijngeld presenteerde zojuist het boek en de video over de toekomstvisie Waalwijk 2025: 'Samen werken aan de toekomst'. Ook lanceerde hij de website www.waalwijk2025.nl, waarop het boek en de video te vinden zijn. Dit gebeurde in het bijzijn van diverse inwoners en ondernemers. Zij schreven 'hun schat van Waalwijk' op een kaartje. Deze kaartjes worden in 2025 uit de schatkist gehaald.

Geplaatst door Waalwijk2025 op dinsdag 19 december 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen