Fitter, energieker en vitaler in 2020? Doe mee met Fit Challenge De Langstraat!

Foto: Dagmar's Creative Design

Op 11 januari 2020 start Fit Challenge de Langstraat, een initiatief van Fitnesscentrum Below Waalwijk, FamilyFit Healthcenter Kaatsheuvel, Sportprofit Waalwijk, Total Fit Vlijmen en Balkenende Media.

Een gezond leefpatroon bestaat uit goed eten en bewegen. Dit weten we eigenlijk allemaal, maar vaak ervaren we een drempel om onze leefstijl daadwerkelijk aan te passen. Fit Challenge De Langstraat kan je hierbij helpen. Grijp nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden!

Ben jij er klaar voor?

Ongezonde voeding en weinig beweging hebben grote gevolgen voor de kwaliteit van ons leven. Wil jij eindelijk het roer omgooien? Pak dan deze kans en doe mee aan de Challenge! Gedurende zes maanden word je begeleid door (personal) trainers van de deelnemende sportscholen. Zij zullen je bijstaan op het gebied van sport en voeding.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je aan via deze pagina en misschien ben jij één van de gelukkige kandidaten die volledig gratis aan het programma mag deelnemen. Uit alle aanmeldingen kiezen we namelijk vier personen die kosteloos onder begeleiding van een (personal) trainer de weg naar een gezondere levensstijl mogen volgen. Als je tot de winnaars behoort, houd je via persoonlijke blogs jouw ervaringen bij. Deze worden elke maand geplaatst op Waalwijk.nieuws.nl en Loonopzand.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen volgen, waardoor je nog meer gemotiveerd zult zijn om je doel te bereiken. De vier kandidaten worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor Fit Challenge De Langstraat. Deze selectie gebeurt op basis van motivatie en doelstelling. Niet geselecteerde kandidaten ontvangen natuurlijk ook een interessant aanbod van de fitnesscentra om via (groeps)training hun doel te bereiken.

Durf jij de uitdaging aan?

De Fit Challenge De Langstraat wordt gehouden in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden. Inschrijfperiode duurt van tot 10 januari 2020. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 15 minuten met één van de (personal) trainers.

Wacht niet langer en zet vandaag je eerste stap naar je nieuwe, gezonde leven!
Je krijgt per email een bevestiging van je inschrijving.

 

Deelnemende fitnesscentra

    

Sponsoren

Met support van Go Waalwijk!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden