Sinterklaas leest voor in de bibliotheek

Foto:

WAALWIJK – Hoog bezoek in de bibliotheek! Sinterklaas komt langs in de bibliotheken en leest voor over zijn eigen belevenissen. Kom je ook luisteren, dan hoeft de Sint jou niet te missen?

Aan het einde van het jaar worden alle kinderen blij. De Sint is weer in het land en ook zijn Pieten zijn erbij. Allerlei gedichtjes en cadeautjes zijn uit Spanje meegekomen, iets waar veel kinderen al lang van dromen. Maar ook de letters worden niet vergeten, want de Sint houdt ook van lezen moet je weten. Hij maakt hiervoor graag een uurtje vrij, want voorlezen in de bieb dat hoort er ieder jaar weer bij. Zo kan de Sint vertellen wat hij allemaal met zijn Pieten beleeft en waarom hij altijd zo graag cadeautjes geeft. Kom je ook luisteren als de Sint voorleest?

Woensdag 27 november van 14.00 tot 14.45 uur in de Bibliotheek Waalwijk. De toegang is gratis. Aanmelden kan via [email protected] of in de bibliotheek Waalwijk na 13.00 uur. Kijk op https://www.facebook.com/bibliotheekwaalwijk/ voor meer informatie.


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden