Open dag bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker

Foto: Wereldkankerdag

WAALWIJK – Op Wereldkankerdag organiseert TOON een open dag. Op zaterdag 4 februari is iedereen tussen 10.00 – 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze vrijwilligers en de koffie staan voor je klaar!

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar één op de drie Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. Kanker zet je wereld op z’n kop en kanker heb je niet alleen. Op Wereldkankerdag staan we extra stil bij de impact die kanker heeft op het leven van zoveel mensen.

Ben jij benieuwd wat een Centrum voor leven met en na kanker doet? Ben je nieuwsgierig wat we misschien voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Loop dan gerust even binnen.

Het programma van de open dag

 • Tussen 10.00 – 16.00 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen en kennis te maken. Onze vrijwilligers laten je ons huis zien en vertellen je graag wie we zijn en wat we doen.
 • Van 10.00 – 12.00 uur zijn onze jongste gasten van harte welkom. Want kanker raakt iedereen, ook kinderen en jongeren. Deze ochtend kunnen zij samen knutselen of bijvoorbeeld iets maken voor iemand die hen dierbaar is.
 • 10.30 – 11.30 uur: Lezing Gezin en kanker.
  Als een ouder of opvoeder kanker krijgt, is dat ingrijpend. Het ziek zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en zetten het normale leven op zijn kop. Praktische en persoonlijke ondersteuning kan een gezin dan helpen om op een passende manier verder te gaan. Wij geven je graag informatie en vertellen je meer over ons speciale lotgenotenprogramma ‘Gezin met kanker’.
  Deze lezing wordt verzorgd door Margré van der Linden en Tanja Pijpers.
 • 11.00 – 13.00 uur: Hand-, voet-, of hoofdmassage.
  Bij TOON bieden we verschillende ontspannende activiteiten aan. Want hoe fijn is het als je in een moeilijke periode even tijd voor jezelf hebt en even kunt ontspannen. Ilse Blankers geeft je graag een hand-, voet-, of hoofdmassage.
 • 12.00 – 14.00 uur: Optreden coverband Two Steps West.
  Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op onze open dag. Muziek kan verbinden of geeft troost. Muziek laat ons lachen en genieten. Kom tussen 12.00 – 14.00 uur luisteren naar coverband Two Steps West.

Wil je meer weten over TOON of over Wereldkankerdag? Kijk dan op de websites www.inloophuistoon.nl en www.wereldkankerdag.nl

Graag tot ziens op onze open dag op zaterdag 4 februari!

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 652734
E. [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen