Lezing in Bibliotheek Waalwijk: ‘Bewust en respectvol ouderschap, wat is dat?’

Foto: Mique van Gorp

WAALWIJK – Op vrijdag 24 juni om 09.30 uur zijn aanstaande en kersverse ouders welkom in de Bibliotheek Waalwijk voor een interessante lezing vol praktische tips. Ontwikkelingspsycholoog en opvoeddeskundige Mique van Gorp neemt je mee in de betekenis van bewust en respectvol ouderschap.

Als opvoeder mag je jouw kind begeleiden en ondersteunen in de groei naar een evenwichtig, zelfstandig, flexibel en creatief persoon. In deze lezing neemt Mique van Gorp je mee in wat bewust en respectvol ouderschap inhoudt. Je krijgt inzicht in wat er het bolletje van jouw kind omgaat en praktische tips, bijvoorbeeld over hoe om te gaan met huilen. De aandacht ligt ook bij jou als opvoeder. Jij weet als geen ander wat goed is voor je kind. Jij bent immers de beste ouder voor jouw kind!

Wil je er ook bij zijn? Deelname is gratis en de koffie staat klaar. We raden je aan om je plekje te reserveren via [email protected]. Heb je geen oppas voor je kleine spruit, neem hem of haar dan gewoon mee!

Praktische informatie

Lezing bewust en respectvol ouderschap
Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: van 9.30 tot 11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Waalwijk (Wilhelminastraat 4A)

Mique is ontwikkelingspsycholoog, opvoeddeskundige en zelf ook moeder van vier kinderen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met ouders, kinderen en professionals in de kinderopvang.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen